Tratamente faciale

 

Inglobeaza 5 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE care pot fi mixate in cadrul unui tratament facial sau pot fi folosite individual pentru probleme specifice ale tenului.

 

Microdermabraziunea cu particule de diamant – exfoliaza pielea in profunzime sporind productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara, faciliteaza extractia punctelor negre si imbunatateste starea generala a pielii.

Oxigen Hiperbaric – oxigenul de puritate 98%, sub presiune, este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii. Datorita oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare este stimulata circulatia sangvina, regenerarea celulara iar pielea este hidratata in profunzime prin stimularea productiei de colagen si elastina.

Mezoterapia virtuala – penetreaza in profunzime principiile active, creste semnificativ permeabilitatea pielii atat pentru substante ionice cat si pentru substante nonionice (chiar si pentru macromolecule) si actioneaza asupra structurilor lipidice determinand deschiderea unor canalicule transmembranare. Dispune de 2 capete de tratament – mezoterapie perioculara si mezoterapie faciala.

Radiofrecventa multipolara – sporeste circulatia sangvina si productia de colagen, oferind pielii un efect de lifting. Dispune de un sistem de racire ce mentine epiderma la o o temperature normala, chiar daca stratul dermic este incalzit (45-60 C).

Phooton Oxygen Mask cu Soft Laser – o masca cu lumina laser si oxigen hiperbaric care imbunnatateste activitatea celulara prin stimularea metabolismului celular. Accelereaza circulatia sangvina, reda tonusul si elasticitatea pielii, are un puternic efect anti-age reparand pielea in profunzime.

 

STEP by STEP

Curatare – Dupa o demachiere si o tonifiere riguroasa se recomanda sa incepeti tratamentul cu o exfoliere profunda a tegumentului cu ajutorul capetelor de microdermabraziune. Se alege un capat cu abraziunea potrivita tegumentului si zonei pe care urmeaza a fi realizata exfolierea. Astfel obtinem o piele curata, neteda, uniformizata si pregatita pentru ceilalti pasi ai tratamentului.

Oxigenare – folosind aerograful pentru a pulveriza oxigenul hiperbaric, acesta ajunge pana in straturile cele mai profunde ale pielii, impreuna cu substantele active atent selectionate. Pielea se bucura de o infuzie de oxigen si nutrienti , fiind astfel hidratata si oxigenata in profunzime.

Penetrarea principiilor active – mezoterapia este tehnologia care creste permeabilitatea tegumentului. Ajuta la o hidratare mai buna , previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara.

Lifting facial – radiofrecventa trateaza tesuturile intr-un mod precis, sporind circulatia sangvina si productia de colagen. Pentru ca temperatura dermului poate ajunge pana la 65 grade C, in timpul tratamentului, obtinem un efect de lifting instant, fermitate crescuta si imbunatatirea texturii pielii.

Masca faciala – Oxygen Mask IR Soft Laser care imbunatateste activitatea celulara actionand asupra pielii pentru a secreta un numar mare de proteine de colagen. Reda tonusul si elasticitatea pielii, imbunatateste aspectul pielii terne si cu problem de pigmentare.