Liposonix

 

Cea mai eficientă tehnologie pentru modelarea corpului

Liposonix este metoda non-invazivă și non-chirurgicală pentru îndepărtarea grăsimilor, fiind o alternativă a liposucției.

Tehnologia liposonix utilizează ultrasunete cu intensitate ridicată concentrată HIFU (high intensity focused ultrasounds) pentru a distruge definitiv grăsimea tratată și pentru obținerea rezultatului dorit după o singură procedură. Acest sistem concentrează energia la o anumită adâncime în țesutul adipos fără a afecta pielea sau țesutul adiacent. Corpul prelucrează în mod natural țesutul adipos distrus și îl îndepărtează definitiv.

Tratamentul unic garantează o talie cu minimum 2,5 centimetri mai slabă și mai conturată.

Celulele adipoase sunt distruse fără bisturiu, într-o singură ședință. De asemenea, acesta are puterea de a genera producerea de colagen nou. După o ședință Liposonix, țesutul este cu până la 30% mai ferm și mai elastic.

Apar dureri în timpul procedurii?

Majoritatea clienților resimt un disconfort minim până la moderat manifestat printr-o senzație de gâdilat sau încălzire.

Câte ședințe sunt necesare?

Acumularea de grăsimi nu este aceeași pentru toți pacienții. Alte metode non-invazive de conturare au restricții privind tratarea anumitor zone și necesită mai multe proceduri ulterioare pentru obținerea de rezultate.

Sistemul Liposonix este complet adaptabil la nevoile specifice ale clientului, permițând un control complet al cantității de energie utilizată și a adâncimii specifice la care este propulsată. Astfel se garantează o soluție adecvată pentru fiecare client în parte.

Ce zone pot fi tratate?

Liposonix acționează cu succes asupra stratului adipos din zone precum abdomen inferior, abdomen superior, brațe, gambe, flancuri, spate, coapse exterioare, coapse interioare, subfesieri.

Caracteristici și avantaje ale terapiei:

• Terapie non-invazivă: fără injectare, fără răni, medicație și anestezie pe toată durata tratamentului;

• Siguranță: tratează selectiv zonele țintă, distruge complet depunerile de grăsime iar celulele grase sunt îndepărtate din organism prin intermediul metabolismului natural al omului;

• Concomitent, epiderma adiacentă, vasele sanguine și nervii din jur rămân neafectate. Nu există niciun risc de infecție și traumă. Modelare sigură a corpului garantată;

• Comod: Toate tratamentele sunt confortabile, fără a fi nevoie să purtați corset, fără o perioadă de recuperare, fără nici o perturbare a vieții și a muncii normale;

• Rezultate eficiente: După o procedură, un strat de grăsime gros de 2 cm este redus; după 3 proceduri – unul de o grosime de 5-8 cm. Rezultate remarcabile.

Efectele terapiei:

1. Slăbire, strângerea pielii;

2. Topirea grăsimilor;

3. Modelarea corpului;

4. Accelerarea metabolismului corpului.

Rezultate
Rezultatele complete ale terapiei sunt observabile la aproximativ 8 săptămâni după procedură, perioada de timp necesară eliminării celulelor adipoase distruse din corp în timpul procesului natural de recuperare. Analizele de sânge ale pacienților, realizate în prima, a doua, a patra, a opta, a douăsprezecea și a douăzeci și patra săptămână după procedură nu indică modificări semnificative din punct de vedere clinic ale indicatorilor.

Rezultatele variază în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărui client.

 
image1