Mezoterapia virtuala

 

Mezoterapia virtuală facială (Dermoporația), este o procedură estetică nechirurgicală prin care se realizează introducerea de substanțe active în spațiile interstițiale celulare, prin intermediul pielii.


 
Mezoterapia virtuala – penetreaza in profunzime principiile active, creste semnificativ permeabilitatea pielii atat pentru substante ionice cat si pentru substante nonionice (chiar si pentru macromolecule) si actioneaza asupra structurilor lipidice determinand deschiderea unor canalicule transmembranare. Dispune de 2 capete de tratament – mezoterapie perioculara si mezoterapie faciala.

Mezoterapia virtuală facială (Dermoporația), este o procedură estetică nechirurgicală prin care se realizează introducerea de substanțe active în spațiile interstițiale celulare, prin intermediul pielii. Cu ajutorul acestor impulsuri electrice, porii se măresc de circa 400 de ori, iar substanțele active ajung direct la receptorii celulari într-un timp minim și într-un mod extrem de eficient.

O simpla aplicare a substantelor active prin mezoterapia faciala are o eficacitate spectaculoasa de rejuvenare a pielii, absortia acestora fiind de pana la 95 % , obtinundu-se astfel rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:
• rejuvenare din profunzime a tenului
• piele cu aspect vizibil intinerit
• hidratare in profunzime a tenului
• fermitate cutanata, tonus pentru pielea lasata
• luminozitate imediata a tenului tern
• tenul acneic - diminuarea inflamatiei