Microdermoabraziunea cu particule de diamant

 
 

Microdermabraziunea cu particule de diamant – exfoliaza pielea in profunzime sporind productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara, faciliteaza extractia punctelor negre si imbunatateste starea generala a pielii.

Microdermabraziunea cu particule de diamant este o procedura de intretinere faciala cu efecte imediate. Este o metoda nedureroasa de curatare a tenului, realizata prin indepartarea stratului superficial, mai exact celulele moarte ale pielii sunt indepartate ajutand astfel ca celulele sa se regenereze.
Stimulează epiderma și circulația sangvină, sporind producția de colagen și elastină. Transformă în profunzime epiderma, stimulează regenerarea celulară și oferă un aspect sănătos și luminos. Petele de pigmentare și semnele de îmbătrânire sunt eliminate într-un procent satisfăcător. Poate fi aplicat la nivelul fetei, gat, decolteu sau pe intreaga suprafata a corpului si este potrivit pentru orice tip de piele. Acest tratament se potriveste tuturor tipurilor de ten cu exceptia tenului acneic si cuperotic.
Rezultatele se vad imediat dupa prima sedinta de tratament,pielea devine catifelata,luminoasa,curata ,cu ridurile de expresie atenuate si o textura mai buna a epidermei.Metoda foloseste dischete cu particule de diamant hipoalergenic care asigura un bun control pe fiecare zona specifica.
Tratamentul dureaza cateva minute si pentru efecte satisfacatoare sunt necesare intre 4 si 8 sedinte cu interval de 2 saptamani intre ele.

REZULTATE & BENEFICII
• Exfoliere faciala profunda, elimina celulele moarte
• Regenerare celulara, se stimuleaza productia de celule noi, colagen si elastina
• Reducerea cicatricilor superficiale si a cicatricilor postacneice
• Diminuare a ridurilor fine/ de expresie
• Imbunatateste fluxul sanguin, transportul de oxigen si nutrienti spre celule
• Tratament non-invaziv si nedureros
• Tratament rapid si eficient
În funcție de tipul de afecțiune ar putea fi mai eficient un tratament combinat, de exemplu microdermabraziune cu oxigen hiperbaric.